Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp
Email
Print

به مناسبت هشتم مارچ روز جهانی زن، پروژه آموزش دیزاین و ایجاد فرصت‌های شغلی برای زنان و دختران افغانستانی با عنوان «کلکین» آغاز به کار کرد.

خبرگزاری فرهنگ، پروژه آموزش دیزاین و ایجاد فرصت‌های شغلی برای زنان و دختران افغانستانی در راستای اعتراض به شکاف به‌وجود آمده در حق دسترسی آن‌ها به فضاهای رسمی آموزشی به مناسبت هشتم مارچ روز جهانی زن، با عنوان «کلکین» آغاز به کار کرد.

«کلکین» نام پروژه‌ای آموزشی و داوطلبانه در زمینه دیزاین است که با همکاری دیزاینرها و طراحان ایرانی اجرا خواهد شد.

طی این پروژه و از طریق یک فراخوان عمومی که از ۱۷ حوت قابل دسترسی است، ‌زنان و دختران افغانستانی علاقه‌مند و مستعد شناسایی‌شده و در یک دوره آموزشی سه‌ماهه (بهار ۱۴۰۱) مهارت‌های مختلفی را در زمینه‌ دیزاین و گرافیک کسب می‌کنند.

برگزارکنندگان این پروژه‌ اعلام کرده‌اند کلکین تلاشی است برای تداوم مسیر مهارت‌آموزی زنان افغانستانی که به‌دلیل شرایط سیاسی حاکم بر این کشور، از آموزش و دسترسی به بازار کار محروم شده‌اند. گروه هدف این برنامه، علاقه‌مندان یا هنرجویان و دانشجویان رشته‌های گرافیک، طراحی و دیزاینِ ساکن افغانستان یا آنهایی هستند که به تازگی ناچار به ترک این کشور شده‌اند.

در پروژه‌ کلکین همراه با کلاس‌های آموزشی آنلاین دیزاین در سرفصل‌های مختلف، دو پنل با عناوین «انتقال تجربه» و «نیازسنجی بازار کار دیزاین» نیز برگزار خواهد شد تا ضمن تقویت کیفیت دوره، امکان شبکه‌سازی با صاحبان کسب‌وکار هم برای شرکت‌کنندگان فراهم شود. در پنل «انتقال تجربه» دیزاینرهای ایرانی نام‌آشنا و خبره حضور خواهند داشت تا از تجربیات کاربردی خود با هنرجویان صحبت کنند و دانش تجربی خود را با آن‌ها در میان بگذارند.

پروژه کلکین همچنین رسانه‌ها و نشریات مختلفی را به عنوان همراهان رسانه‌ای در کنار خود دارد. از این جمله می‌توان به رسانه‌های «بخارا»، «مروارید»، «تجربه»، «مجله زنان»، «مدیریت ارتباطات»، «روزآروز» و … اشاره کرد.

کلکین یک پروژه مسئولیت اجتماعی بین‌المللی است که به همت شرکت بین‌المللی «وند» برگزار می‌شود و تیمی از داوطلبان آن را راهبری می‌کنند. تورج صابری‌وند مدیر برنامه‌ریزی، میترا فردوسی مدیر ارتباطات کلکین و مسعود شاه‌حسینی، نیما وفابخش، نازنین آهنی، جلیل نوربخش، اشکان اللهیاری، حامد شجاعی و فاطمه شیرافکن نیز دیگر همکاران و برگزار‌کنندگان آن هستند.

برای اطلاع از جزییات فراخوان، شرکت در دوره‌های آموزشی و یا چگونگی همراهی با پروژه کلکین می‌توانید به به وب‌سایت www.vandint.co.uk/kelkin و یا صفحه اینستاگرام @vandi.international مراجعه کنید و یا به آدرس [email protected] ایمیل بفرستید.

منبع:صبا

لینک کوتاه:​ https://farhangpress.af/?p=2677

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *