Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp
Email
Print

وزارت معارف با نشر اعلامیه‌ای، گفته است که از دختران صنف دوازدهم به تاریخ ۱۶ قوس، به مدت سه ساعت امتحان اخذ گردیده و آن‌ها ارتقا داده می‌شوند.

در اعلامیه این وزارت آمده که از دختران صنف دوازدهم مناطق سردسیر و بسیار سرد به تاریخ ۱۶ قوس در مدت یک‌روز در سه ساعت امتحان گرفته می‌شود.

همچنین در این اعلامیه گفته شده که دانش‌آموزان مکلف‌اند که ساعت ۸ صبح در امتحان حاضر باشند و امتحان تا ساعت یک بعد از ظهر ختم خواهد شد.

در این امتحان حدود ۱۴۰ سؤال از تمام مضامين صنف دوازدهم، طرح شده که شامل چهارجوابه، صحیح و غلط و خانه‌خالی است.

این در حالی‌ است که بیش از ۱۶ ماه می‌شود که دروازه مکاتب به روی دختران صنف شش به بالا بسته است.

***

متن طرزالعمل امتحانات

طرزالعمل امتحانات سالانهد ولتی و خصوصی بخش اناث از بابت سال تعلیمی ۱۴۰۱

طرز العمل امتحانات سالانه دولتی وخصوصی بخش اناث ولایات سرد سیر و بسیار سرد سال تعلیمی ۱۴۰۱/۱۴۴۴

بر اساس فیصله نهایی اعضای رهبری وزارت معارف کشور چنین نگاشته شده است:

در نظر گرفته شده است که امتحان سالانه دانش‌آموزان صنوف دوازدهم بخش اناث مکاتب خصوصی ودولتی در ولایات سردسیر و بسیار سرد در مدت یک‌روز گرفته شود.

برای تطبیق این فیصله در روشنایی پالیسی‌های امارت اسلامی افغانستان معینیت تعلیم وتربیه طرزالعمل آتی را آماده نموده است.

شرایط و تاریخ امتحانات:

۱: امتحانات مذکور از تاریخ ۹/۱۶/۱۴۰۱مطابق ۵/۱۲/ ۱۴۴۴هجری قمری در تمام مکاتب خصوصی و دولتی کشور به روز چهارشنبه آغاز گردد.

۲: امتحانات ساعت ۸صبح آغاز و ساعت ۱بعد از ظهر ختم گردد.

۳: شاگردان غیرحاضر در روز امتحان محروم محسوب می‌گردند.

۴: شاگردان صنوف دوازدهم بخش اناث مکاتب دولتی و خصوصی ولایات سردسیر و بسیار سرد سال گذشته که به صنف یازدهم کامیاب شده باشند و در روز امتحان سال تعلیمی ۱۰۴۱/۱۴۴۴حاضر شوند در امتحان شامل شده می‌توانند.

۵: اشتراک کنندگان آزمون مکلف‌اند که هر روز ساعت ۹صبح به مکاتب خود حاضر، تذکره اصلی به همراه فتوکپی آن را همراه خود داشته باشند تا این که از طرف مدیران و نگران صاحبان مربوطه شناسایی و نام‌های شان را راجستر، و پروسه حاضری را تکمیل نمایند.

شکل و محتوای امتحانات:

۱: امتحان به شکل تحریری اخذ گردد.

۲: امتحان(۱۴۰)سؤال داشته و تمام مضامین نصاب تعلیمی معارف شامل می‌باشد. برای اخذ این امتحان ریاست تعلیمات اساسی و ثانوی میکانیزم خاص و ویژه را ایجاد می‌کند که به گونه مصون سؤالات فوق به تمام مکاتب ولایات و ولسوالی‌ها فرستاده می‌شود.

مراقبت-تطبیق ومدیریت امتحانات:

به هدف تطبیق-مراقبت و مدیریت امتحانات، کمیته خاص به سرپرستی معین تعلیم و تربیه، معین تعلیمات اسلامی، رؤسای تعلیمات اساسی و ثانوی، تعلیمات خصوصی، رئیس معارف کابل، رئیس و نمایندگان ارشد معینیت و کارشناسان ارشد مسلکی مربوط ایجاد می‌گردد.

در ولایات به هدف تطبیق-مراقبت و مدیریت کمیته‌های امتحانات، به سرپرستی رئیس معارف، آمرین تعلیمات عمومی، اسلامی و اعضای نظارت و در ولسوالی‌ها و حوزه‌های تعلیمی به سرپرستی آمرین معارف و اعضای نظارت تعلیمی ایجاد می‌گردد.

کاپی

لینک کوتاه:​ https://farhangpress.af/?p=4276

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *